english

fotograaf Rob Becker


fotograaf Rob Becker

Fotopraktijkdagen

locatie Veemgebouw, Amsterdam &
depot of museum waar je te gast bent


De fotopraktijkdagen bestaan uit een workshop van drie dagen waarin je fotoprocedés leert herkennen en zeven dagen waarin je aan de slag gaat met het identificeren van de fotocollectie van het museum waar je dan te gast bent.
De workshop en de begeleiding van de identificatiedagen wordt gegeven door het fototeam van het project: de specialisten / onderzoekers Kayleigh van der Gulik en Magdalena Pilko onder leiding van fotorestaurator Clara von Waldthausen.

De workshop van drie dagen vindt plaats in het Veemgebouw in Amsterdam. De volgende zeven dagen ga je samen met de medewerkers van het museum in duo’s kunstwerken uit de eigen collectie identificeren onder leiding van het fototeam. Als gast van een collectie identificeer je minstens twee dagen mee. Meerdere dagen mag natuurlijk ook. Je identificatiedagen hoeven niet aaneensluitend te zijn en je kunt ook kiezen voor identificatiedagen bij verschillende collecties.
Let op je kunt alleen meedoen met de identificatiedagen als je de driedaagse workshopdagen hebt gevolgd. Het geeft niet als dat op een andere locatie was.

Praktische informatie
Deelname aan de workshop met praktijkdagen kost € 500 ex btw voor medewerkers van SBMK-partners (zie voorwaarden) en 750 ex btw voor andere deelnemers.
gerelateerde projecten
Project Fotografie

De fotopraktijkdagen zijn afgelopen.
Geïnteresseerd in een workshop of hulp voor het identificeren van moderne fotografie? mail naar de SBMK